Održan kamp sportskog streljaštva u Puli-Pola 13. i 14.11.2021

  • Autor objave:

U organizaciji streljačkog Saveza Istarske Županije u Puli je 13. – 14. 11. 2021. održan je kamp sportskog streljaštva, u svrhu promoviranja sportskog streljaštva među mladima na području Istarske županije. Domaćin je bio SD Centar Pula, voditelj Kampa Zlatka Hlebec, stručna prvostupnica (baccalaurea) streljaštva, a sve uz pomoć ostalih sudionika u organizaciji i provođenju plana i programa. Odaziv je bio velik, prvog dana Kampa u sportskom streljaštvu okušalo se ukupno 11 naprednih strijelaca i početnika, dok je drugog dana Kampa sudjelovalo 7 sudionika.

Najmlađi su dobili mogućnost trenirati laserskom puškom namijenjenoj isključivo njima, dok su ostali sudionici savladavali tehnike disanja, nišanjenja, okidanja na serijskoj zračnoj pušci, te se okušali i na zračnom pištolju.

Posljednjeg dana Kampa kroz nadmetanje dobili smo i pobjednike dana, te se zahvalili prisutnima priznanjem o sudjelovanju u Kampu mladih 2021.

Obzirom na velik odaziv mladih na području županije, neminovna je opetovana potreba za organizacijom Kampa sportskog streljaštva, a da bi se povećao broj mladih registriranih strijelaca i zaljubljenika u ovaj sport.