Poziv na kamp sportskog streljaštva u Istarskoj Županiji 2021

  • Autor objave:

U organizaciji Streljačkog Saveza Istarske Županije u suradnji sa SD Centar Pula i svim klubovima Istarske županije, u Puli-Pola, Krležina ulica 34 dana 13. i 14. studenog 2021. održati će se Kamp sportskog streljaštva Istarske županije.

Kamp mladih se organizira u svrhu razvoja streljaštva u disciplini zračna puška i pištolj, na području Istarske županije, kao pomoć mlađim dobnim kategorijama da lakše savladaju tehnike ovog sporta, a u nadi da će se povećati broj registriranih strijelaca i zaljubljenika u streljački sport.
Strijelci će dobiti podršku trenera koji će sudjelovati u Kampu mladih te će im omogućiti kvalitetan rad i uspješno izvršavanje zadataka.

Kamp će biti organiziran za mlađe dobne kategorije (kadeti, juniori i mlađi kadeti), a osnovni uvjet je min. 9 godina starosti uz suglasnost roditelja za maloljetne osobe. Izjavu o suglasnosti je potrebno dostaviti prilikom prijave ili osobno donesti prilikom dolaska na streljanu Veruda, Krležina ulica 34.
Ručak je osiguran od strane streljačkog Saveza Istarske županije za oba dana provođenja kampa.

Molimo prijave dostaviti najkasnije do 10. studenog 2021. kako bi pravovremeno osigurali prehranu za svakog pojedinca i raspored treninga obzirom na potrebno poštivanje mjera.

Voditeljica programa: Zlatka Hlebec, trener sportskog streljaštva.

Za eventualne informacije kontaktirajte telefonski Morisa Popovića na broj +385 91 506 1814 ili e-mail adresu: tajnik@ssiz.hr

Veselimo se Vašem dolasku.