Poziv na kamp sportskog streljaštva u Istarskoj Županiji 2022

  • Autor objave:

U organizaciji Streljačkog Saveza Istarske Županije u suradnji sa SD Centar Pula i svim klubovima Istarske županije, u Puli-Pola, Krležina ulica 34, dana 18., 19. i 20. studenog 2022. održati će se Kamp sportskog streljaštva Istarske županije.

Kamp mladih se organizira u svrhu razvoja streljaštva na području Istarske županije, kao pomoć mlađim dobnim kategorijama da lakše savladaju tehnike ovog sporta, a u nadi da će se povećati broj registriranih strijelaca i zaljubljenika u streljački sport.

Strijelci će dobiti podršku trenera koji će sudjelovati u Kampu mladih te će im omogućiti kvalitetan rad i uspješno izvršavanje zadataka.

Kamp će biti organiziran za mlađe dobne kategorije (kadeti, juniori i mlađi kadeti), a osnovni uvjet je min. 9 godina starosti uz suglasnost roditelja za maloljetne osobe. Izjavu o suglasnosti je potrebno dostaviti prilikom prijave ili osobno donesti prilikom dolaska na streljanu Veruda, Krležina ulica 34.

Kamp je namijenjen kako početnicima, tako i naprednima, a plan i raspored treninga će se prilagoditi svakom strijelcu posebno.

Trošak učešća po sudioniku kampa je 200,00 kn. Prijave molimo dostaviti na e-mail adresu tajnik@ssiz.hr , a najkasnije do 15. studenog 2022. kako bi pravovremeno osigurali prehranu za svakog pojedinca i raspored treninga.

Voditelj programa: Goran Matošević, trener sportskog streljaštva.

Za eventualne informacije kontaktirati Sanelu telefonski na broj +385 99 480 9837  ili na e-mail adresu: tajnik@ssiz.hr

Veselimo se Vašem dolasku.